Η πολύχρονη εμπειρία μας στον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων εστίασης, εξασφαλίζει την σωστή εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων,
την εργονομία και την κάλυψη των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
Η επιλογή εξοπλισμού γίνεται βάσει των αναγκών που πρέπει η επιχείρηση να καλύψει και του τρόπου λειτουργίας αυτής.
Για τον σωστό και ρεαλιστικό σχεδιασμό του χώρου, δουλεύουμε με εξειδικευμένα λογισμικά και βιβλιοθήκες εξοπλισμού, απευθείας από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.
Σχεδιασμός Επαγγελματικών Χώρωνmockup2021-11-13T09:19:49+00:00