Η πολύχρονη εμπειρία μας στον σχεδιασμό επαγγελματικών χώρων εστίασης, εξασφαλίζει την σωστή εκμετάλλευση των διαθέσιμων χώρων,
την εργονομία και την κάλυψη των προδιαγραφών υγιεινής και ασφάλειας τροφίμων (HACCP).
Η επιλογή εξοπλισμού γίνεται βάσει των αναγκών που πρέπει η επιχείρηση να καλύψει και του τρόπου λειτουργίας αυτής.
Για τον σωστό και ρεαλιστικό σχεδιασμό του χώρου, δουλεύουμε με εξειδικευμένα λογισμικά και βιβλιοθήκες εξοπλισμού, απευθείας από τις εταιρείες που συνεργαζόμαστε.